MARDİN / YEŞİLLİ - Zeytinli İlkokulu

2020-2021 Dönemi Okul Web Siteleri Türkiye Sıralaması

MEBWEB Web Site İçerik Yönetim Sistemi: Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir. Sistem üzerinde, 124.848 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.695 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Web Siteleri

• meb.k12.tr uzantılı okul web sitenizin yönetim paneline, tarayıcınızın adres çubuğuna https://websitenizinadresi.meb.k12.tr/mebpanel adresini yazarak erişebilirsiniz.
  • Herhangi bir okula ait web sitesi adresi bulmak için Web Siteleri butonuna tıklayınız.
  • @meb.k12.tr uzantılı eposta hesabınıza erişmek için @e-posta butonuna tıklayınız.

Aşağıdaki liste okul sitelerinin etkin kullanım oranına göre oluşturulmuştur. Sıralama için tıklayın.

Yayın: 06.12.2020 - Güncelleme: 06.12.2020 15:20 - Görüntülenme: 458