MARDİN / YEŞİLLİ - Zeytinli İlkokulu

Web Sitesi Etkin Kullanma Performansımızı İlçe ve İl 1. si, Türkiye Genelinde Derece Olarak Tamamladık

Türkiye geneli sıralamamız hızla artmakta ve ilk 40 okul arasına (37.) girmiş bulunmaktayız. Emeği geçen Zeytinli İlkokulu Ekibine teşekkürler...

Sıralama günlük olarak güncellenmektedir.
* Web Site Etkin Kullanım Performans sıralaması web sitesinin içerik zenginliği ve ziyaret sayısına göre değişmektedir.

Web sitesini etkin kullanma yolunda 3 hedefle başladımız yolda;

İlk hedefimiz olan İlçe 1.liği ile ikinci hedefimiz olan İl 1.liğinin yanında ülke geneli hedefimize de her  geçen gün yaklaşmaktayız.

Türkiye geneli başarı sıralamamız hızla artmakta ve ilk 37 web sitesi içine girmiş bulunmaktayız.

03-06-2021

Haber kategorisindeki içerikler; ne, nerede, ne zaman, nasıl, niçin, kim (5N 1K) sorularına cevap verecek şekilde hazırlanmaktadır.

Kurumlarımızın web sitelerini ne derece etkin kullandığını belirlemek amacıyla Okul Web Sitelerinin Etkin Kullanım Performansı değerlendirmesi Türkiye geneli Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmaktadır.

İçerik ve ziyaret sayılarına göre puan hesaplaması yapılmakta ve sıralama oluşturulmaktadır.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz..

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 29.06.2021 00:42 - Görüntülenme: 641