T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / YEŞİLLİ - Zeytinli İlkokulu

https://ogretmeniz.meb.gov.tr/ Yayın Hayatına Başladı

ÖğretmenİZ, öğretmenlerimizin değerinin,  toplumdaki  öneminin ve saygınlığının ön plana çıkarılmasını desteklemek amacıyla hazırlanmış bir dijital platformdur.

 ÖğretmenİZ adını seçtik çünkü, her birey öğretmenlerinden izler taşır ve gelecek iz bırakan bu öğretmenler sayesinde şekillenir.

 

Öğretmeniz video kanalı, ülkemizde görev yapan öğretmenlerimize ait örnek çalışmaların ve başarı hikayelerinin paylaşıldığı bir kanaldır. Eğitim ve öğretmenlik alanlarındaki iyi örnekler,  bu kanal aracılığı ile mesleğimize dair farkındalık yaratabilecektir.

 

Kanalımızda, öğretmenlerimizin kendi okullarında gerçekleştirdikleri fark yaratan projeler, iyi örnekler, öğrencilerinin başarıları, sanatçılarımızın gözünden unutamadıkları ve hayatlarına dokunan öğretmenleri ile anıları yer almaktadır. Ayrıca, ülkemizde ve dünya genelinde öne çıkmış eğitim projeleri de kanalımızda paylaşılmaktadır.

 

Öğretmenlik mesleğinin toplumdaki itibarını artırmak, öğretmenlerimizin başarılarını ve örnek çalışmalarını geniş kitlelere duyurmak, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize ilham vermek amacıyla hazırlanan kanalımız, eğitim alanında öncü olmak isteyen herkesin takip edebileceği bir kaynak niteliğindedir. Bu sayede toplumda öğretmenlik mesleğine dair olumlu algının güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 14:09 - Görüntülenme: 252
  Beğen | 13  kişi beğendi